Appleparts Groningen

Wat is refurbished?

Refurbished toestellen bij Appleparts

Refurbished is een term die je wellicht vaker voorbij hebt horen komen. Maar wat betekent het precies? Kortweg is ‘refurbished’ het Engelse woord voor gerenoveerd/opgeknapt.

Hieronder te verstaan is dat refurbished apparaten volledig zijn schoongemaakt, gecontroleerd en gerepareerd (indien nodig). Deze opgeknapte apparaten doen qua kwaliteit en levensduur niet onder voor nieuw.

Appleparts stelt hoge eisen aan de kwaliteit van een refurbished toestel. Wij testen onze toestellen op tientallen punten en vervangen daarbij altijd de accu voor een goed presterende accu zodat wij de levensduur kunnen waarborgen.

Het concept dat Appleparts hanteert is anders dan de “gewone” refurbishment verkopers. In tegenstelling tot veel andere webshops koop je bij Appleparts refurbished toestellen die aan je verwachting voldoen. Zo sturen wij na je aanvraag binnen 24 uur additionele informatie over het toestel en foto’s van de cosmetische staat. Wat je ziet is wat je koopt! Ben je ervan overtuigd dat het toestel aan je wensen voldoet? Dan kun je via de betalingslink de order afrekenen en wordt het toestel binnen 1 werkdag afgeleverd!

De 5 standaard garanties bij Appleparts:

  • Prijzen in verhouding met de waarde van het device
  • 12 maanden garantie
  • Altijd een goed presterende accu
  • Strenge kwaliteitscontroles
  • Origineel Apple laad accessoires geleverd